Обосновани Футболни Прогнози

Форест Грийн Роувърс - Рексъм

27 Февруари 2024 - 21:45
Форест Грийн Роувърс
Рексъм
Прогноза: 2
Коефициент: 2.00
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между тимовете на Форест Грийн Роувърс и Рексъм от поредния кръг на първенството в Англия в турнира Втора Лига.

Факти и данни за предстоящия футболен сблъсък:

Форест Грийн Роувърс

Домакините са 23-ти в класирането с общ актив от 26 точки, постигнати след 6 победи, 8 равенства и 19 загуби през сезона, като в изиграните 33 срещи имат голова разлика 33-60. Като домакин Форест Грийн Роувърс е изиграл 17 двубоя до момента, в които има 3 победи, 3 равенства и 11 загуби, при голова разлика 15-31.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Форест Грийн Роувърс имат записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са вкарали 6 попадения и са им вкарали 11 попадения.

Рексъм

Гостуващият отбор на Рексъм е 4-ти в класирането с актив от 59 точки, натрупани след 17 победи, 8 равенства и 8 загуби от започването на сезона, като в изиграните 33 двубоя има голова разлика 59-44. При гостуванията си отборът има 17 мача досега, в които е записал 5 победи, 6 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 15-22.

В предишните си 6 официални двубоя в Втора Лига футболистите на Рексъм са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 5-7.

Форест Грийн Роувърс - Рексъм - директни срещи

.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините постигна победа в последния си мач в Англия, а при домакинствата си има успех в последната си среща.

Тимът на гостите от Рексъм допусна загуба в предишния си двубой в шампионата, а като гост има неуспех в предишния си двубой.

Прогноза: 2 Коефициент: 2.00 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.