Обосновани Футболни Прогнози

Сампдория - Бреша

17 Февруари 2024 - 17:15
Сампдория
Бреша
Прогноза: 1
Коефициент: 2.15
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днеска ще разгледам футболния мач между Сампдория и Бреша от 25-ия кръг на шампионата в Италия в турнира Серия Б. Самп посрещат на домашния си стадион Стадио Луиджи Ферарис гостуващия отбор на Бреша.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Сампдория

Футболистите на Сампдория са 15-ти във временното подреждане с 27 точки, от 8 победи, 5 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 24 двубоя имат отрицателна голова разлика 31-38. Пред своите верни привърженици отборът на Сампдория има 12 мача досега, в които има 4 победи, 2 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 15-18.

В последните си 6 официални двубоя в Серия Б съставът на Самп има записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 8-14.

Бреша

Гостуващият тим на Бреша е на 9-та позиция в класирането с актив от 32 точки, събрани след 8 победи, 8 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 24 двубоя има положителна голова разлика 25-24. При визитите си съставът е изиграл 12 срещи, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 4 загуби, реализирал е 13 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 12 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 официални мача в Серия Б играчите на Бреша са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали в противниковата врата 5 попадения и са допуснали 6 гола от играчите на противниците си.

Сампдория - Бреша - директни мачове

В последните 3 изиграни мача между двата тима, съставът на Сампдория е постигнал една победа, Бреша също има спечеленa една победа, а в 1 мач двата отбора са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 3-3. В предишната среща у дома срещу Бреша, футболистите на Сампдория имат една победа.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините има загуба в последния си мач в първенството, а на собствения си стадион стигна до равенство в последния си двубой.

Отборът на Бреша допусна неуспех в последния си мач в първенството, а при гостуванията си е с 2 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.15 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.