Обосновани Футболни Прогнози

Каляри - Лацио

10 Февруари 2024 - 16:00
Каляри
Лацио
Прогноза: X2
Коефициент: 1.29
1 - 3
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе срещата от 24-ия кръг на футболния сезон в Серия А на Италия между футболните състави на Каляри и Лацио.

Време е да предоставя информация за днешния футболен двубой:

Каляри

Футболистите на Каляри са 19-ти в класирането с 18 точки, натрупани след 4 победи, 6 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 двубоя са реализирали 21 попадения в противниковата врата и са получили 42 гола в собствената врата. У дома Каляри е изиграл 11 мача до момента, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 4 загуби, при голова разлика 14-18.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Островитяните са постигнали една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 11 гола.

Лацио

Гостуващият отбор на Лацио заема 9-та позиция във временното класиране със събрани 34 точки, натрупани след 10 победи, 4 равенства и 8 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 22 мача е вкарал 25 попадения в противниковата врата и е инкасирал 23 попадения в своята мрежа. При визитите си отборът има 11 мача до момента, в които има 4 победи, 1 равенство и 6 загуби, реализирал е 13 попадения в противниковата врата и е допуснал 16 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството тимът на Бианкочелести има на сметката си 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 5 гола.

Каляри - Лацио - преки срещи

В последните 5 двубоя между двата съперника, Островитяните няма нито една победа, състава на Лацио има спечелени 4 победи, а в една среща двата състава са си разделили точките, при обща голова разлика 2-9. В последните 2 срещи пред своите привърженици с Лацио, футболистите на Каляри нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините от Каляри е в серия от 3 поредни загуби в Италия, а на своя стадион има загуба в предишната си среща.

Съставът на Лацио допусна поражение в последната си среща в шампионата на Италия, а далеч от дома допусна поражение в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.