Обосновани Футболни Прогнози

Сестри Леванте - Чезена

19 Февруари 2024 - 21:45
Сестри Леванте
Чезена
Прогноза: 2
Коефициент: 1.60
1 - 3
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач от поредния кръг на първенството в Серия С - Група В на Италия между тимовете на Сестри Леванте и Чезена.

Накратко факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Сестри Леванте

Домакините от Сестри Леванте са 17-ти в класирането с общ актив от 28 точки, от 7 победи, 7 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 26 двубоя са успели да реализират 24 попадения в противниковата врата и са получили 32 попадения в своята врата. Пред собствените си горещи фенове Сестри Леванте е изиграл 13 мача досега, в които има 4 победи, 4 равенства и 5 загуби, при голова разлика 11-11.

В предишните си 6 официални срещи в Серия С - Група В съставът на Сестри Леванте има на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 5-5.

Чезена

Отборът на гостите от Чезена се намира на първо място във временното подреждане с общ актив от 65 точки, след 20 победи, 5 равенства и 1 загуба от старта на сезона, като в изиграните 26 двубоя е успял да реализира 55 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 13 попадения във вратата си. Като гост съставът е играл 13 мача, в които има 9 победи, 3 равенства и 1 загуба, реализирал е 23 попадения във вратата на противниците си и е получил 6 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Серия С - Група В отборът на Водните кончета има на сметката си 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, като са реализирали в противниковата врата 10 гола и са инкасирали 0 гола от противниковите отбори.

Сестри Леванте - Чезена - преки срещи

В последният мач между двата противника, отборът на Сестри Леванте не е постигнал нито една победа, отбора на Чезена също няма спечелена нито една победа, а една среща е завършил с равенство.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на Сестри Леванте има неуспех в последния си двубой в шампионата, а на своя стадион има победа в последния си двубой.

Съставът на Чезена е в серия от 5 поредни победи в Италия, а при визитите си е с 2 поредни победи.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.60 Резултат: 1 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.