Обосновани Футболни Прогнози

Утрехт - Волендам

4 Февруари 2024 - 15:30
Утрехт
Волендам
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
4 - 2
позната футболни прогнози

Днеска ще се играе футболната среща между отборите на Утрехт и Волендам от поредния кръг на сезона в Нидерландия от турнира Ередивизи.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен мач:

Утрехт

Утрехт заемат 14-та позиция в класирането с 20 точки, след 4 победи, 8 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 19 срещи имат отрицателна голова разлика 19-28. Като домакин Утрехт е изиграл 9 срещи досега, в които има 1 победа, 5 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 11-18.

В предишните си 6 официални мача в Ередивизи тимът на Утрехт има в актива си една победа, 5 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 4 гола.

Волендам

Отборът на гостите от Волендам е на 17-та позиция в таблицата с общ актив от 12 точки, натрупани след 3 победи, 3 равенства и 13 загуби от старта на сезона, като в изиграните 19 мача е отбелязал 19 попадения във вратата на съперниците си и е инкасирал 43 попадения във вратата си. Като гост отборът има 10 срещи, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 7 загуби, при голова разлика 11-25.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Оранжевите има на сметката си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 12 гола.

Утрехт - Волендам - директни срещи

В предишните 5 сблъсъка между двата съперника, Утрехт е спечелил една победа, състава на Волендам също има спечеленa 1 победа, а в 3 двубоя двата тима са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 4-1. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу Волендам, играчите на Утрехт нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на Утрехт е в серия от 4 последователни равни срещи в първенството, а при домакинствата си е в серия от 4 последователни равенствa.

Отборът на гостите от Волендам допусна поражение в предишния кръг в Нидерландия, а на чужд терен стигна до реми в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 4 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.