Обосновани Футболни Прогнози

Райо Махадаонда - Корнеля

24 Февруари 2024 - 19:00
Райо Махадаонда
Корнеля
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
1 - 3
непозната футболни прогнози

Днеска ще се изиграе футболната среща от 25-ия кръг на първенството в Испания в Примера Дивисион РФЕФ Група 1 между футболистите на Райо Махадаонда и Корнеля.

Но нека да разгледаме информацията за днешния футболен сблъсък:

Райо Махадаонда

Футболистите на домакините от Райо Махадаонда са на 17-та позиция във временното класиране с 22 точки, от 4 победи, 10 равенства и 10 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 24 двубоя са вкарали 20 гола във вратата на противниците си и са позволили да им отбележат 31 попадения в своята мрежа. На домашна сцена отборът на Райо Махадаонда е играл 12 срещи досега, в които има 3 победи, 6 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 12-11.

В последните си 6 официални срещи в Примера Дивисион РФЕФ Група 1 футболистите на Райо Махадаонда имат в актива си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 8 получени гола.

Корнеля

Гостуващият тим на Корнеля е на 14-то място във временното подреждане с 26 точки, постигнати след 6 победи, 8 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 24 мача има голова разлика 20-26. Като гост съставът е играл 12 срещи до момента, в които има 1 победа, 4 равенства и 7 загуби, при голова разлика 6-16.

В последните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион РФЕФ Група 1 отборът на Корнеля е постигнал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 2 вкарани и 6 получени гола.

Райо Махадаонда - Корнеля - директни двубои

В предишната среща между двата състава, Райо Махадаонда няма записана нито една победа, Корнеля също няма постигната нито една победа, а в една среща двата отбора са стигнали до подялба на точките.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от Райо Махадаонда допусна неуспех в предишната си среща в Испания, а на своя стадион е с 2 поредни равни срещи.

Отборът на Корнеля е с 2 последователни ремита в Испания, а като гост стигна до реми в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.