Обосновани Футболни Прогнози

МК Ел Баяд - ЕС Сетиф

15 Февруари 2024 - 16:30
МК Ел Баяд
ЕС Сетиф
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
3 - 0
позната футболни прогнози

За днес ще се спра на мача между футболистите на МК Ел Баяд и ЕС Сетиф от поредния кръг на футболния шампионат в Алжир в турнира Национален Шампионат.

Факти и статистика за предстоящия футболен мач:

МК Ел Баяд

МК Ел Баяд са 11-ти във временното класиране с 21 точки, след 5 победи, 6 равенства и 5 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 16 мача са отбелязали 14 попадения във вратата на съперниците си и са допуснали 13 гола в собствената мрежа. Пред собствените си предани почитатели тимът има 7 срещи, в които е записал 5 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 10-3.

В предишните си 6 официални срещи в Национален Шампионат съставът на МК Ел Баяд е постигнал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са записали в вратата на противниците си 4 попадения и са допуснали 5 попадения от противниковите футболни състави.

ЕС Сетиф

Тимът на гостите от ЕС Сетиф се намира на 5-та позиция в класирането с 27 точки, записани след 8 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 мача има голова разлика 22-20. При визитите си тимът е играл 7 мача до момента, в които има 2 победи, едно равенство и 4 загуби, реализирал е 8 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 10 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството отборът на ЕС Сетиф е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 7 получени гола.

МК Ел Баяд - ЕС Сетиф - директни двубои

В предишните 3 мача между двата състава, МК Ел Баяд е спечелил 2 успеха, а състава на ЕС Сетиф има спечеленa една победа, при общо голово съотношение 5-3. В последната среща на своя терен срещу ЕС Сетиф, играчите на МК Ел Баяд имат една победа.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините допусна загуба в предишната си среща в първенството, а на собствения си терен има успех в предишната си среща.

Отборът на ЕС Сетиф е в серия от 2 поредни победи в Алжир, а при гостуванията си допусна загуба в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.