Обосновани Футболни Прогнози

Реал Мадрид Кастиля - Мерида АД

11 Февруари 2024 - 21:00
Реал Мадрид Кастиля
Мерида АД
Прогноза: 1
Коефициент: 1.62
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача между футболните състави на Реал Мадрид Кастиля и Мерида АД от 23-ия кръг на футболния сезон в Испания в турнира Примера Дивисион РФЕФ Група 2.

Ето и статистиката за днешния футболен двубой:

Реал Мадрид Кастиля

Футболистите на Реал Мадрид Кастиля са на 12-то място в таблицата с 28 точки, от 6 победи, 10 равенства и 6 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 22 двубоя имат положителна голова разлика 28-27. Пред собствените си винаги подкрепящи го привърженици отборът има 11 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 6 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 19-14.

В предишните си 6 официални мача в Примера Дивисион РФЕФ Група 2 играчите на Реал Мадрид Кастиля имат на сметката си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 9 гола.

Мерида АД

Гостуващият отбор на Мерида АД е на 16-то място във временното подреждане с 18 точки, постигнати след 4 победи, 6 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 срещи е отбелязал 15 попадения във вратата на съперниците си и е получил 28 гола в своята мрежа. Като гост съставът е играл 11 мача досега, в които има 1 победа, 4 равенства и 6 загуби, вкарал е 9 попадения във вратата на приемащите го състави и е допуснал 19 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Мерида АД има в актива си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 4 вкарани и 6 получени гола.

Реал Мадрид Кастиля - Мерида АД - преки мачове

В предишният двубой между двата противника, Реал Мадрид Кастиля е записал 1 победа, а отбора на Мерида АД няма нито една победа.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините допусна загуба в последния кръг в Испания, а при домакинствата си е в серия от 3 поредни ремита.

Съставът на гостите от Мерида АД е в серия от 2 ремита в шампионата, а при визитите си стигна до реми в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.62 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.