Обосновани Футболни Прогнози

Ирони Кирят Шмона - Апоел Ноф Хагалил

12 Февруари 2024 - 19:00
Ирони Кирят Шмона
Апоел Ноф Хагалил
Прогноза: 1
Коефициент: 1.65
1 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболната среща от поредния кръг на шампионата в Лига Леумит на Израел между Ирони Кирят Шмона и Апоел Ноф Хагалил.

Но нека да разгледаме информацията за предстоящия сблъсък:

Ирони Кирят Шмона

Футболистите на отбора домакин са на първа позиция в таблицата с временното класиране с 42 точки, след 14 победи и 6 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 20 срещи са реализирали 38 гола във вратата на противниците си и са позволили да им вкарат 14 гола в мрежата си. На домашна сцена отборът е играл 10 мача до момента, в които има 9 победи и 1 загуба, при обща голова разлика 26-4.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига Леумит играчите на Ирони Кирят Шмона са записали 4 победи и 2 загуби, при голова разлика вкарани 10 гола и получени 3 гола.

Апоел Ноф Хагалил

Гостуващият отбор на Апоел Ноф Хагалил се намира на 5-то място в класирането със събрани 33 точки, от 10 победи, 3 равенства и 7 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 20 двубоя има голова разлика 34-24. Като гост съставът е изиграл 10 срещи, в които има 3 победи, 2 равенства и 5 загуби, реализирал е 14 попадения в мрежата на съперниците си и е позволил да му отбележат 16 гола във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Лига Леумит отборът на Апоел Ноф Хагалил има на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са вкарали в противниковата мрежа 15 гола и са инкасирали 7 гола от играчите на своите съперници.

Ирони Кирят Шмона - Апоел Ноф Хагалил - преки срещи

В предишният сблъсък между двата съперника, съставът на Ирони Кирят Шмона не е записал нито 1 победа, а тима на Апоел Ноф Хагалил има записанa 1 победа.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Ирони Кирят Шмона е в серия от 2 поредни победи в първенството, а у дома е в серия от 3 последователни успеха.

Отборът на гостите от Апоел Ноф Хагалил е с 3 последователни победи в Израел, а далеч от дома постигна успех в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.65 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.