Обосновани Футболни Прогнози

Елче - Бургос

2 Февруари 2024 - 21:30
Елче
Бургос
Прогноза: 1
Коефициент: 1.91
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния двубой между футболните отбори на Елче и Бургос от 25-ия кръг на настоящият футболен сезон в Испания - Сегунда Дивисион.

Време е да предоставя информация за предстоящата футболна среща:

Елче

Домакините от Елче са 9-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 37 точки, от 10 победи, 7 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 24 мача имат голова разлика 23-22. У дома тимът е играл 12 мача до момента, в които има 6 победи, 4 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 12-6.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Елче е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в вратата на своите противници 5 гола и са допуснали 5 гола от противниковите отбори.

Бургос

Гостуващият състав на Бургос се намира на 10-та позиция във временното класиране с актив от 36 точки, постигнати след 10 победи, 6 равенства и 8 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 24 мача е реализирал 32 гола в противниковата врата и е инкасирал 30 попадения в собствената мрежа. Далеч от дома отборът е играл 12 срещи до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и 8 загуби, вкарал е 13 гола в противниковата врата и е допуснал 23 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Бургос имат записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 9-6.

Елче - Бургос - директни срещи

В предишният двубой между двата състава, тимът на Елче не е постигнал нито 1 победа, а тима на Бургос е записал една победа.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините от Елче постигна победа в последния кръг в първенството на Испания, а у дома е с 2 поредни равни срещи.

Съставът на гостите има успех в предишната си среща в Испания, а на чужд терен има поражение в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.91 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.