Обосновани Футболни Прогнози

Кишварда - МОЛ Фехервар

7 Февруари 2024 - 18:45
Кишварда
МОЛ Фехервар
Прогноза: 1
Коефициент: 2.00
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя от 19-ия кръг на футболния сезон в Унгария в турнира НП I между тимовете на Кишварда и МОЛ Фехервар.

Но нека да разгледаме информацията за предстоящия футболен сблъсък:

Кишварда

Кишварда са 12-ти в класирането с общ сбор от 14 точки, от 4 победи, 2 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 18 срещи имат отрицателна голова разлика 20-30. Пред собствените си винаги подкрепящи го почитатели отборът е изиграл 8 срещи досега, в които има 3 победи, едно равенство и 4 загуби, отбелязал е 12 гола във вратата на противниците си и е получил 10 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 официални срещи в НП I отборът на Кишварда е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 10 вкарани и 8 получени гола.

МОЛ Фехервар

Отборът на гостите от МОЛ Фехервар е трети в таблицата с актив от 30 точки, от 9 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 18 срещи има положителна голова разлика 37-27. Навън съставът има 8 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, едно равенство и 5 загуби, при обща голова разлика 8-13.

В последните си 6 официални двубоя в НП I отборът на МОЛ Фехервар е постигнал 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика вкарани 13 гола и получени 7 гола.

Кишварда - МОЛ Фехервар - директни срещи

В предишните 5 изиграни двубоя между двата противника, Кишварда има постигнатa една победа, отбора на МОЛ Фехервар има спечелени 3 победи, а в една среща двата състава са си разделили точките, при общо голово съотношение 8-13. В предишните 2 срещи у дома срещу състава на МОЛ Фехервар, играчите на Кишварда имат една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Кишварда допусна загуба в предишния кръг в първенството, а на своя стадион допусна неуспех в предишния си мач.

Отборът на гостите от МОЛ Фехервар има поражение в последния си двубой в първенството на Унгария, а на чужд терен допусна поражение в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.00 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.