Обосновани Футболни Прогнози

Бастия - Аячо

5 Февруари 2024 - 21:45
Бастия
Аячо
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за срещата между отборите на Бастия и Аячо от 24-ия кръг на настоящият сезон в Лига 2 на Франция.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Бастия

Бастия са на 16-то място в таблицата с 23 точки, натрупани след 6 победи, 6 равенства и 10 загуби от започването на първенството, като в изиграните 22 срещи са вкарали 25 попадения и са позволили да им отбележат 28 попадения в мрежата си. На своя терен Бастия е играл 11 двубоя, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 3 загуби, вкарал е 15 попадения във вратата на противниците си и е получил 13 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Бастия е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са вкарали 11 гола и са им вкарали 8 попадения.

Аячо

Съставът на гостите от Аячо е 8-ми във временното подреждане с актив от 33 точки, от 9 победи, 6 равенства и 7 загуби от започването на първенството, като в изиграните 22 двубоя има отрицателна голова разлика 22-23. На чужд терен тимът е играл 11 мача, в които има 2 победи, 2 равенства и 7 загуби, отбелязал е 6 попадения в противниковата врата и е получил 17 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 мача в първенството тимът на Аячо има в актива си 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 6-8.

Бастия - Аячо - директни срещи

В предишните 5 двубоя между двата тима, Бастия е записал 3 успеха, отбора на Аячо е записал една победа, а една среща е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 5-3. В предишните 2 срещи на своя стадион с Аячо, Домакините от Бастия имат 2 успеха.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините е в серия от 2 поредни поражения в шампионата, а на собствения си терен има неуспех в последната си среща.

Съставът на гостите постигна победа в предишната си среща в шампионата на Франция, а при гостуванията си е с 4 поредни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.