Обосновани Футболни Прогнози

Стивънидж - Рединг

6 Февруари 2024 - 21:45
Стивънидж
Рединг
Прогноза: 1
Коефициент: 1.75
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой между тимовете на Стивънидж и Рединг от 31-ия кръг на футболния шампионат в Първа Лига на Англия.

Но нека да разгледаме статистиката за днешния футболен сблъсък:

Стивънидж

Играчите на състава домакин се намират на 6-то място в класирането с актив от 52 точки, от 15 победи, 7 равенства и 6 загуби от началото на сезона, като в изиграните 28 двубоя имат положителна голова разлика 42-27. На домашна сцена съставът на Стивънидж е играл 13 мача досега, в които има 6 победи, 6 равенства и една загуба, при голова разлика 18-10.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Лига съставът на Стивънидж има на сметката си 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 10-6.

Рединг

Съставът на гостите от Рединг заема 21-во място в таблицата с временното класиране с 28 точки, натрупани след 8 победи, 8 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 29 мача е вкарал 37 гола и е допуснал 44 попадения в собствената мрежа. Навън съставът има 14 мача досега, в които има една победа, 4 равенства и 9 загуби, отбелязал е 14 гола в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 28 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Лига отборът на Кралете е записал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 8 вкарани и 7 получени гола.

Стивънидж - Рединг - преки срещи

В предишният двубой между двата тима, отборът на Стивънидж няма записана нито една победа, а Рединг има записанa една победа.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на Стивънидж е в серия от 3 последователни успеха в шампионата на Англия, а на своя стадион е в серия от 2 поредни успеха.

Съставът на гостите е в серия от 2 поредни равенствa в шампионата на Англия, а при гостуванията си стигна до реми в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.75 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.