Обосновани Футболни Прогнози

Гайзли - Бароу

27 Февруари 2018 - 21:45
Гайзли
Бароу
Прогноза: X2
Коефициент: 1.37
отложен

Днешната прогноза е за срещата от 36-ия кръг на настоящият шампионат в Англия в турнира Национална Лига между футболните тимове на Гайзли и Бароу. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Бароу на Нетермур Парк.

Факти и данни за днешната среща:

Гайзли

Домакините са на 24-то място във временното подреждане с общ актив от 25 точки, събрани след 5 победи, 10 равенства и 20 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 35 двубоя са успели да отбележат 30 попадения и са получили 66 гола в собствената мрежа. На собствения си стадион тимът на Гайзли е играл 17 мача досега, в които е записал 3 победи, 7 равенства и 7 загуби, вкарал е 15 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 21 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Национална Лига отборът на Гайзли има на сметката си една победа и 5 загуби, като са разписали 3 гола и са им вкарали 12 гола.

Бароу

Съставът на гостите от Бароу заема 20-то място в таблицата с общ сбор от 36 точки, записани след 8 победи, 12 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 33 срещи има отрицателна голова разлика 40-45. Като гост отборът има 16 срещи до момента, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 8 загуби, при обща голова разлика 23-26.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на Бароу е постигнал една победа, 4 равенства и една загуба, като са вкарали в мрежата на своите съперници 8 гола и са допуснали 9 попадения от противниковите състави.

Гайзли - Бароу - директни срещи

В последните 5 мача между двата тима, Гайзли има спечелени 2 победи, състава на Бароу има спечеленa 1 победа, а 2 срещи са завършили реми, при общо голово съотношение 5-5. В предишните 2 мача пред своите почитатели с състава на Бароу, Домакините от Гайзли имат 2 успеха.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Гайзли допусна загуба в предишния си мач в шампионата на Англия, а на своя стадион има победа в предишния си мач.

Отборът на гостите стигна до реми в последния си мач в Англия, а на чужд терен постигна успех в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.37 Резултат: отложен

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.