Обосновани Футболни Прогнози

Карл Цайс Йена - Рот-Вайс Ерфурт

25 Февруари 2018 - 15:00
Карл Цайс Йена
Рот-Вайс Ерфурт
Прогноза: 1
Коефициент: 1.66
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача от 26-ия кръг на сезона в Германия в турнира Трета Лига между футболните състави на Карл Цайс Йена и Рот-Вайс Ерфурт. Играчите на Карл Цайс Йена посрещат на домашния си стадион противниковия футболен отбор на Рот-Вайс Ерфурт.

Факти и данни за днешната среща:

Карл Цайс Йена

Играчите на състава домакин се намират на 15-та позиция във временното подреждане с актив от 29 точки, постигнати след 7 победи, 8 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 25 срещи имат отрицателна голова разлика 27-33. На своя терен Карл Цайс Йена има 13 двубоя досега, в които е записал 6 победи, 6 равенства и 1 загуба, при голова разлика 19-13.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Карл Цайс Йена е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8-8.

Рот-Вайс Ерфурт

Гостуващият отбор на Рот-Вайс Ерфурт заема 20-та позиция във временното подреждане с актив от 18 точки, след 4 победи, 6 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните 25 срещи е отбелязал 15 попадения във вратата на съперниците си и е инкасирал 40 попадения в мрежата си. При гостуванията си отборът е изиграл 13 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 8 загуби, отбелязал е 6 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 23 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Рот-Вайс Ерфурт са записали 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 5-13.

Карл Цайс Йена - Рот-Вайс Ерфурт - преки мачове

В последната среща между двата състава, Карл Цайс Йена няма записана нито една победа, а отбора на Рот-Вайс Ерфурт е записал една победа.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от Карл Цайс Йена е с 2 поредни равни срещи в шампионата, а при домакинствата си постигна реми в последния си мач.

Отборът на Рот-Вайс Ерфурт има загуба в последната си среща в първенството на Германия, а на чужд терен има победа в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.66 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.