Обосновани Футболни Прогнози

Жирона - Леганес

16 Февруари 2018 - 22:00
Жирона
Леганес
Прогноза: 1
Коефициент: 1.95
3 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща между отборите на Жирона и Леганес от 24-ия кръг на сезона в Примера Дивисион на Испания. Треньора на домакините Пабло Мачин извежда на домашния си стадион Монтиливи своите футболисти срещу футболистите на Леганес.

Време е за статистиката за днешния футболен мач:

Жирона

Футболистите на Жирона заемат 10-то място в таблицата с актив от 31 точки, постигнати след 8 победи, 7 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 23 срещи са успели да отбележат 31 гола в противниковата врата и са позволили да им отбележат 30 попадения във вратата си. У дома Жирона е играл 11 мача до момента, в които има 5 победи, 2 равенства и 4 загуби, отбелязал е 18 гола във вратата на своите гости и е позволил да му вкарат 13 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Жирона е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 10 вкарани и 4 получени гола.

Леганес

Отборът на гостите от Леганес е 12-ти във временното класиране с общ актив от 29 точки, записани след 8 победи, 5 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 мача има голова разлика 20-22. Навън съставът е изиграл 12 двубоя, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 6 загуби, вкарал е 10 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 13 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион съставът на Леганес е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8-8.

Жирона - Леганес - директни срещи

В предишният сблъсък между двата противника, Жирона не е постигнал нито 1 победа, отбора на Леганес също няма постигната нито 1 победа, а в 1 двубой двата противника са завършили без победител.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на Жирона допусна загуба в последния кръг в шампионата, а на своя стадион е с 3 победи.

Съставът на гостите от Леганес има поражение в предишния кръг в първенството на Испания, а като гост е с 2 равни срещи.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.95 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.