Обосновани Футболни Прогнози

Падерборн - Вюрцбургер Кикерс

24 Февруари 2018 - 15:00
Падерборн
Вюрцбургер Кикерс
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 26-ия кръг на първенството в Трета Лига на Германия между футболните отбори на Падерборн и Вюрцбургер Кикерс. Треньора на домакините извежда на Бентелер Арена своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Вюрцбургер Кикерс.

Време е да предоставя информация за днешната среща:

Падерборн

Ес Це Пе се намират на втора позиция в таблицата с временното класиране с 51 точки, постигнати след 16 победи, 3 равенства и 5 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 24 срещи са отбелязали 55 гола в мрежата на съперниците си и са допуснали 26 попадения в собствената врата. Като домакин Ес Це Пе е играл 13 срещи, в които е записал 10 победи, едно равенство и 2 загуби, реализирал е 34 попадения в мрежата на своите гости и е допуснал 9 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Трета Лига тимът на Падерборн е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 11-3.

Вюрцбургер Кикерс

Гостуващият отбор на Вюрцбургер Кикерс е 10-ти в класирането с 35 точки, натрупани след 10 победи, 5 равенства и 10 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 25 срещи е отбелязал 33 гола във вратата на съперниците си и е получил 36 попадения в собствената мрежа. Навън съставът е играл 12 срещи, в които има 5 победи, 2 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 17-16.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Вюрцбургер Кикерс има на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са отбелязали 6 попадения и са допуснали 5 гола.

Падерборн - Вюрцбургер Кикерс - преки двубои

В последната среща между двата състава, Падерборн е постигнал една победа, а отбора на Вюрцбургер Кикерс не е записал нито една победа.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините допусна загуба в предишната си среща в Германия, а на своя стадион има поражение в последния си двубой.

Тимът на гостите от Вюрцбургер Кикерс стигна до равенство в последната си среща в първенството, а при визитите си е с 2 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.