Обосновани Футболни Прогнози

Ал Итихад Александрия - ЕНППИ Кайро

22 Февруари 2018 - 17:00
Ал Итихад Александрия
ЕНППИ Кайро
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка от поредния кръг на настоящият футболен сезон в Египет в турнира Висша Лига между футболните тимове на Ал Итихад Александрия и ЕНППИ Кайро. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу противниковия футболен отбор на ЕНППИ Кайро на домашния си стадион.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящия сблъсък:

Ал Итихад Александрия

Ал Итихад Александрия са на 15-то място във временното подреждане с общ сбор от 25 точки, записани след 5 победи, 10 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 24 срещи са успели да отбележат 29 гола във вратата на съперниците си и са позволили да им вкарат 34 гола в собствената врата. На домашна сцена отборът на Ал Итихад Александрия е изиграл 12 мача до момента, в които има 4 победи, 4 равенства и 4 загуби, вкарал е 18 попадения в мрежата на своите гости и е позволил да му отбележат 16 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Кралят на града имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 9-9.

ЕНППИ Кайро

Гостуващият състав на ЕНППИ Кайро е 8-ми във временното класиране с 35 точки, записани след 9 победи, 8 равенства и 7 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 24 двубоя е успял да вкара 24 гола и е инкасирал 26 попадения в мрежата си. Навън отборът е изиграл 12 мача до момента, в които има 3 победи, 3 равенства и 6 загуби, вкарал е 10 попадения в противниковата врата и е допуснал 20 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на ЕНППИ Кайро имат в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 3-5.

Ал Итихад Александрия - ЕНППИ Кайро - преки двубои

В предишните 5 мача между двата отбора, Ал Итихад Александрия има спечеленa 1 победа, ЕНППИ Кайро е спечелил 3 успеха, а една среща е завършил наравно, при общо голово съотношение 1-8. В последните 2 мача на своя стадион с тима на ЕНППИ Кайро, играчите на Ал Итихад Александрия имат 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от Ал Итихад Александрия има победа в последната си среща в шампионата, а на своя стадион постигна успех в последната си среща.

Съставът на гостите от ЕНППИ Кайро постигна успех в последната си среща в Египет, а при гостуванията си е с 4 последователни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.