Обосновани Футболни Прогнози

Егиниакос - Трикала

31 Януари 2018 - 15:00
Егиниакос
Трикала
Прогноза: 2
Коефициент: 1.47
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днеска ще обърна внимание на сблъсъка между съставите на Егиниакос и Трикала от 14-ия кръг на сезона в Футболна Лига на Гърция. Егиниакос излизат срещу Трикала на домашния си терен.

Накратко информацията за днешния футболен двубой:

Егиниакос

Егиниакос са на 13-то място във временното подреждане с актив от 14 точки, натрупани след 4 победи, 2 равенства и 7 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 13 срещи са успели да реализират 11 попадения и са позволили да им отбележат 23 попадения в мрежата си. Пред своите предани фенове Егиниакос има 6 срещи досега, в които е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, реализирал е 7 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 5 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Футболна Лига отборът на Егиниакос е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са намъкнали на противника си 6 попадения и са получили 7 попадения.

Трикала

Гостуващият състав на Трикала е 4-ти в таблицата с временното класиране с общ сбор от 23 точки, от 6 победи, 5 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 13 мача е реализирал 13 гола и е получил 7 попадения в собствената мрежа. Далеч от дома тимът е изиграл 6 срещи, в които е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, отбелязал е 4 гола в противниковата врата и е допуснал 3 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Трикала са записали 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са записали в противниковата врата 9 гола и са допуснали 3 гола от играчите на своите съперници.

Егиниакос - Трикала - преки срещи

В последните 2 мача между двата състава, тимът на Егиниакос не е постигнал нито 1 победа, отбора на Трикала е постигнал 1 победа, а в една среща двата състава не са успели да се победят, при общо голово съотношение 2-7. В последната среща у дома срещу тима на Трикала, играчите на Егиниакос нямат победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от Егиниакос е с 2 поредни поражения в шампионата, а на собствения си стадион има успех в предишната си среща.

Тимът на гостите от Трикала е с 2 поредни равни срещи в шампионата, а далеч от дома записа равенство в последния си двубой.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.47 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.