Обосновани Футболни Прогнози

Гейтсхед - Рексъм

30 Януари 2018 - 21:45
Гейтсхед
Рексъм
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.41
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от 32-ия кръг на сезона в Национална Лига на Англия между футболистите на Гейтсхед и Рексъм. Гейтсхед посрещат на домашния си стадион Гейтсхед Интернешънъл Стейдиъм гостуващия футболен отбор на Рексъм.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Гейтсхед

Гейтсхед са 14-ти във временното подреждане със събрани 39 точки, постигнати след 9 победи, 12 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 29 двубоя са вкарали 38 гола във вратата на съперниците си и са позволили да им отбележат 31 гола във вратата си. Пред своите предани привърженици Гейтсхед има 15 срещи, в които има 6 победи, 5 равенства и 4 загуби, при голова разлика 19-14.

В предишните си 6 официални срещи в Национална Лига съставът на Гейтсхед е постигнал 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 9 гола.

Рексъм

Съставът на гостите от Рексъм е на трета позиция във временното подреждане с 52 точки, след 14 победи, 10 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 30 двубоя е успял да отбележи 35 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 24 попадения в собствената врата. На чужд терен отборът има 14 двубоя досега, в които е записал 6 победи, 3 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 11-13.

В последните си 6 официални двубоя в Национална Лига отборът на Рексъм има записани 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, като са вкарали 12 гола и са инкасирали 6 гола.

Гейтсхед - Рексъм - директни двубои

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата тима, тимът на Гейтсхед е спечелил 2 успеха, отбора на Рексъм също има записани 2 успеха, а 1 среща е завършил реми, при обща голова разлика 6-8. В последните 2 мача на своя терен с състава на Рексъм, играчите на Гейтсхед са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на Гейтсхед постигна победа в предишния кръг в шампионата, а при домакинствата си има успех в последната си среща.

Тимът на гостите от Рексъм записа равенство в предишната си среща в първенството на Англия, а далеч от дома постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.41 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.