Обосновани Футболни Прогнози

Хайденхайм - Айнтрахт Брауншвайг

24 Януари 2018 - 21:30
Хайденхайм
Айнтрахт Брауншвайг
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.39
2 - 0
позната футболни прогнози

Днеска видях срещата от 19-ия кръг на настоящият футболен сезон в Втора Бундеслига на Германия между тимовете на Хайденхайм и Айнтрахт Брауншвайг. Треньора на домакините извежда на Воит Арена своите играчи срещу гостуващите футболисти на Айнтрахт Брауншвайг.

Време е за фактите за предстоящия мач:

Хайденхайм

Хайденхайм са на 15-то място във временното подреждане с 22 точки, натрупани след 6 победи, 4 равенства и 8 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 18 двубоя са успели да вкарат 25 гола в мрежата на съперниците си и са инкасирали 33 гола в собствената мрежа. Пред собствените си предани привърженици Хайденхайм е изиграл 9 срещи, в които е записал 4 победи, 1 равенство и 4 загуби, реализирал е 17 гола в противниковата мрежа и е допуснал 20 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Хайденхайм имат в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика вкарани 12 гола и получени 10 гола.

Айнтрахт Брауншвайг

Тимът на гостите от Айнтрахт Брауншвайг заема 14-то място в класирането с 22 точки, от 4 победи, 10 равенства и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 18 срещи има голова разлика 22-19. При визитите си тимът има 8 срещи, в които е записал една победа, 6 равенства и 1 загуба, при голова разлика 10-9.

В последните си 6 официални мача в Втора Бундеслига отборът на Айнтрахт Брауншвайг има в актива си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 8 гола.

Хайденхайм - Айнтрахт Брауншвайг - директни мачове

В предишните 5 изиграни срещи между двата противника, Хайденхайм няма постигната нито една победа, състава на Айнтрахт Брауншвайг има постигнати 3 победи, а в 2 двубоя двата отбора са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 5-9. В последните 2 мача на своя стадион с отбора на Айнтрахт Брауншвайг, играчите на Хайденхайм нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините от Хайденхайм стигна до реми в предишната си среща в първенството на Германия, а на своя стадион е в серия от 3 поредни победи.

Съставът на гостите има поражение в предишния кръг в шампионата, а при гостуванията си постигна успех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.39 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.