Обосновани Футболни Прогнози

Конкарно - Безие

12 Януари 2018 - 21:00
Конкарно
Безие
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.39
3 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за сблъсъка между футболните отбори на Конкарно и Безие от 17-ия кръг на сезона във Франция в турнира Лига Национал.

Накратко информацията за предстоящия футболен сблъсък:

Конкарно

Конкарно са на 14-то място в таблицата с временното подреждане с актив от 15 точки, натрупани след 3 победи, 6 равенства и 7 загуби от началото на първенството, като в изиграните 16 двубоя са успели да вкарат 16 гола във вратата на съперниците си и са получили 19 гола в мрежата си. На собствения си стадион Конкарно е изиграл 8 двубоя, в които има 2 победи, 3 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 7-8.

В предишните си 6 официални срещи в Лига Национал тимът на Конкарно има записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 10-9.

Безие

Гостуващият отбор на Безие е 10-ти във временното подреждане с актив от 20 точки, натрупани след 4 победи, 8 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 16 двубоя има отрицателна голова разлика 16-18. Като гост отборът има 8 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 2 загуби, отбелязал е 10 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 11 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Безие има в актива си 4 равенства и 2 загуби и нямат нито една победа, като са вкарали 5 гола и са получили 7 гола.

Конкарно - Безие - директни мачове

В предишните 3 сблъсъка между двата състава, Конкарно е постигнал 1 победа, а Безие има спечелени 2 победи, при общо голово съотношение 3-5. В предишната среща пред своите привърженици срещу състава на Безие, Домакините от Конкарно са записали 1 победа.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на Конкарно стигна до реми в предишния кръг в Франция, а у дома има успех в последния си двубой.

Съставът на гостите от Безие има неуспех в последната си среща в шампионата, а като гост е в серия от 2 равни срещи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.39 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.