Обосновани Футболни Прогнози

Оксер - Париж ФК

26 Януари 2018 - 21:00
Оксер
Париж ФК
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя между Оксер и Париж ФК от 23-ия кръг на футболното първенство в Франция в турнира Лига 2. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу футболистите на Париж ФК на своя терен.

Но нека да разгледаме информацията за днешния футболен мач:

Оксер

Играчите на състава домакин са 12-ти във временното подреждане с актив от 26 точки, постигнати след 7 победи, 5 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 22 срещи са отбелязали 26 попадения в противниковата врата и са получили 31 гола в мрежата си. Пред своите верни фенове съставът на Оксер е изиграл 11 срещи досега, в които има 5 победи, 3 равенства и 3 загуби, отбелязал е 16 гола в мрежата на гостуващите тимове и е позволил да му отбележат 10 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Лига 2 тимът на Оксер има записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 11 гола и са получили 10 попадения от противниковите тимове.

Париж ФК

Гостуващият отбор на Париж ФК е трети в таблицата с 41 точки, записани след 11 победи, 8 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 22 двубоя има голова разлика 27-18. При визитите си отборът има 10 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 5 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8-7.

В последните си 6 официални срещи в Лига 2 играчите на Париж ФК са постигнали 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, като са вкарали 8 гола и са инкасирали 4 попадения.

Оксер - Париж ФК - директни двубои

В последните 3 играни срещи между двата противника, Оксер е записал 1 победа, отбора на Париж ФК също е спечелил една победа, а в 1 мач двата противника са си поделили точките, при общо голово съотношение 5-4. В предишната среща пред своите фенове с тима на Париж ФК, футболистите на Оксер са постигнали 1 победа.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините от Оксер е с 2 последователни успеха в Франция, а при домакинствата си постигна успех в предишния си мач.

Тимът на гостите от Париж ФК има успех в последния кръг в шампионата, а като гост постигна реми в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.