Обосновани Футболни Прогнози

Гоа - Джамшедпур

11 Януари 2018 - 16:30
Гоа
Джамшедпур
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между Гоа и Джамшедпур от поредния кръг на футболното първенство в Супер Лига на Индия. Треньора на домакините извежда на своите играчи срещу Джамшедпур.

Време е да предоставя информация за днешния сблъсък:

Гоа

Домакините от Гоа са 5-ти в таблицата с актив от 13 точки, след 4 победи, 1 равенство и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 8 двубоя са успели да реализират 20 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 15 попадения в мрежата си. На домашна сцена съставът на Гоа е играл 3 двубоя, в които е записал 2 победи и 1 загуба, вкарал е 9 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 7 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството съставът на Гоа има записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 16-11.

Джамшедпур

Гостуващият състав на Джамшедпур е 7-ми във временното подреждане с 10 точки, записани след 2 победи, 4 равенства и 2 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 8 срещи има голова разлика 4-4. На чужд терен отборът има 4 двубоя до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и нито 1 загуба навън, реализирал е 2 гола във вратата на посрещащите го тимове и все още не е получил нито едно попадение в собствената мрежа.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Джамшедпур има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са записали 4 гола и са им вкарали 4 попадения.

Гоа - Джамшедпур - директни мачове

.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на Гоа има поражение в предишната си среща в шампионата, а при домакинствата си допусна поражение в последната си среща.

Тимът на гостите постигна равенство в последния си мач в Индия, а като гост е с 2 последователни победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.