Обосновани Футболни Прогнози

Файлд - Мейдстоун Юнайтед

23 Януари 2018 - 21:45
Файлд
Мейдстоун Юнайтед
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.22
3 - 0
позната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе привлечено от коефициентите в мача между съставите на Файлд и Мейдстоун Юнайтед от 31-ия кръг на първенството в Национална Лига на Англия. Треньора на домакините извежда на своя терен своите футболисти срещу играчите на Мейдстоун Юнайтед.

Информацията за предстоящата футболна среща:

Файлд

Домакините от Файлд са 9-ти в таблицата с актив от 45 точки, записани след 12 победи, 9 равенства и 8 загуби от началото на сезона, като в изиграните 29 срещи са успели да отбележат 51 гола и са получили 38 гола във вратата си. У дома отборът на Файлд има 14 двубоя до момента, в които има 6 победи, 6 равенства и 2 загуби, отбелязал е 28 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 17 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Национална Лига футболистите на Файлд са записали 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, като са записали в вратата на своите противници 17 гола и са допуснали 5 попадения от играчите на своите противници.

Мейдстоун Юнайтед

Отборът на гостите от Мейдстоун Юнайтед заема 14-та позиция във временното класиране с 38 точки, записани след 9 победи, 11 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 срещи има голова разлика 37-43. На чужд терен съставът е изиграл 14 двубоя до момента, в които е записал 6 победи, 4 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 20-20.

В предишните си 6 официални мача в Национална Лига футболистите на Мейдстоун Юнайтед са постигнали 4 равенства и 2 загуби и нямат нито една победа, като са отбелязали в вратата на съперниците си 12 попадения и са инкасирали 14 попадения от противниците си.

Файлд - Мейдстоун Юнайтед - директни мачове

.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините от Файлд е в серия от 2 последователни победи в шампионата на Англия, а на собствения си терен е с 2 успеха.

Тимът на гостите е в серия от 2 загуби в шампионата на Англия, а на чужд терен е в серия от 4 последователни равенствa.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.22 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.