Обосновани Футболни Прогнози

Авранш - Кретей-Луситанос

19 Януари 2018 - 21:00
Авранш
Кретей-Луситанос
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
отложен

Прогнозата днес е за футболния двубой от поредния кръг на футболното първенство в Лига Национал на Франция между Авранш и Кретей-Луситанос.

Факти и данни за предстоящия футболен сблъсък:

Авранш

Авранш са 17-ти в таблицата с временното класиране с общ сбор от 14 точки, записани след 3 победи, 5 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 двубоя имат голова разлика 19-29. На собствения си терен съставът на Авранш е играл 7 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 3 загуби, вкарал е 10 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 12 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Авранш са записали една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са записали в мрежата на своите съперници 9 попадения и са инкасирали 10 попадения от футболистите на съперниците си.

Кретей-Луситанос

Гостуващият отбор на Кретей-Луситанос заема 13-та позиция в таблицата с 19 точки, записани след 5 победи, 4 равенства и 7 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 16 срещи е вкарал 18 попадения и е допуснал 23 гола в своята врата. На чужд терен тимът е изиграл 6 мача до момента, в които е записал една победа, едно равенство и 4 загуби, отбелязал е 4 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 11 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Лига Национал играчите на Кретей-Луситанос имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 7 получени гола.

Авранш - Кретей-Луситанос - преки двубои

В предишните 3 срещи между двата състава, съставът на Авранш не е записал нито една победа, тима на Кретей-Луситанос е постигнал 2 победи, а в 1 среща двата противника са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 2-6. В последната среща у дома срещу Кретей-Луситанос, футболистите на Авранш нямат победа и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините стигна до равенство в предишния кръг в първенството на Франция, а при домакинствата си допусна поражение в последния си двубой.

Отборът на гостите от Кретей-Луситанос стигна до равенство в предишния си двубой в първенството, а при гостуванията си постигна победа в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: отложен

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.