Обосновани Футболни Прогнози

Бенфика - Спортинг Лисабон

3 Януари 2018 - 23:30
Бенфика
Спортинг Лисабон
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя от поредния кръг на шампионата в Португалия в турнира Примейра Лига между футболните отбори на Бенфика и Спортинг Лисабон. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия отбор на Спортинг Лисабон на Ещадио да Луж.

Факти и статистика за предстоящата среща:

Бенфика

Домакините от Бенфика са трети в таблицата с временното подреждане с актив от 36 точки, събрани след 11 победи, 3 равенства и една загуба от началото на шампионата, като в изиграните общо 15 двубоя са успели да реализират 37 попадения в противниковата врата и са получили 10 гола в собствената мрежа. Пред своите предани привърженици отборът е играл 7 двубоя, в които има само победи, при обща голова разлика 22-3.

В последните си 6 мача в първенството съставът на Бенфика е записал 5 победи, едно равенство и нито една загуба, при голова разлика вкарани 18 гола и получени 3 гола.

Спортинг Лисабон

Гостуващият тим на Спортинг Лисабон се намира на втора позиция в таблицата с временното класиране с актив от 39 точки, след 12 победи и 3 равенства, като състава все още няма загуба от началото на сезона, като в изиграните общо 15 двубоя е реализирал 32 гола във вратата на противниците си и е получил 9 попадения в собствената мрежа. Далеч от дома отборът има 7 двубоя до момента, в които е записал 6 победи, 1 равенство и нито 1 загуба навън, реализирал е 17 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 5 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Примейра Лига футболистите на Спортинг Лисабон имат на сметката си 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, при голова разлика 11-4.

Бенфика - Спортинг Лисабон - преки мачове

В предишните 5 двубоя между двата тима, тимът на Бенфика има постигнати 2 победи, Спортинг Лисабон е спечелил 1 победа, а в 2 мача двата съперника са си поделили точките, при обща голова разлика 5-6. В предишните 2 мача пред своите привърженици с Зелено-белите, играчите на Бенфика са записали една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на Бенфика е с 2 последователни победи в Португалия, а на своя стадион е с 4 успеха.

Съставът на гостите от Спортинг Лисабон е в серия от 4 последователни успеха в шампионата, а на чужд терен е с 3 поредни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.