Обосновани Футболни Прогнози

Дуисбург - Хайденхайм

27 Януари 2018 - 14:00
Дуисбург
Хайденхайм
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
3 - 3
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между футболните отбори на Дуисбург и Хайденхайм от 20-ия кръг на шампионата в Втора Бундеслига на Германия. Зебрите излизат срещу противниковия отбор на Хайденхайм на домашния си стадион Шауинсланд-Райзен Арена.

Ето и статистиката за предстоящия футболен двубой:

Дуисбург

Домакините от Дуисбург са 5-ти в класирането с 29 точки, натрупани след 8 победи, 5 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 срещи имат голова разлика 27-26. У дома Дуисбург е изиграл 9 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 3 загуби, вкарал е 12 попадения във вратата на противниците си и е получил 13 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Зебрите има в актива си 4 победи, 1 равенство и една загуба, като са вкарали в противниковата врата 11 попадения и са допуснали 6 гола от противниковите състави.

Хайденхайм

Гостуващият състав на Хайденхайм е 11-ти във временното класиране с 25 точки, постигнати след 7 победи, 4 равенства и 8 загуби от започването на първенството, като в изиграните 19 срещи има голова разлика 27-33. Като гост тимът има 9 срещи досега, в които има 2 победи, 3 равенства и 4 загуби, при голова разлика 8-13.

В последните си 6 официални двубоя в Втора Бундеслига съставът на Хайденхайм има в актива си 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 12-8.

Дуисбург - Хайденхайм - директни срещи

В последните 3 изиграни срещи между двата тима, отборът на Дуисбург има постигнатa 1 победа, а отбора на Хайденхайм е записал 2 успеха, при общо голово съотношение 2-4. В предишната среща на своя терен с Хайденхайм, Домакините от Дуисбург нямат победа и една загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините от Дуисбург е в серия от 2 последователни победи в първенството на Германия, а на своя стадион е в серия от 3 победи.

Тимът на гостите постигна победа в предишния си двубой в шампионата на Германия, а при гостуванията си стигна до равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 3 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.