Обосновани Футболни Прогнози

Реал Овиедо - Спортинг Хихон

4 Февруари 2018 - 19:00
Реал Овиедо
Спортинг Хихон
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между тимовете на Реал Овиедо и Спортинг Хихон от 25-ия кръг на футболния сезон в Сегунда Дивисион на Испания. Треньора на домакините извежда на Естадио Карлос Тартиере своите играчи срещу гостуващия отбор на Спортинг Хихон.

Но нека да разгледаме фактите за предстоящата среща:

Реал Овиедо

Домакините от Реал Овиедо заемат 4-та позиция в класирането със събрани 41 точки, постигнати след 11 победи, 8 равенства и 5 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 24 мача имат голова разлика 36-26. На собствения си терен отборът има 11 двубоя до момента, в които има 8 победи, 2 равенства и 1 загуба, отбелязал е 23 гола в противниковата врата и е получил 10 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион съставът на Реал Овиедо има записани 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, като са намъкнали на противника си 9 гола и са допуснали 4 гола.

Спортинг Хихон

Отборът на гостите от Спортинг Хихон заема 9-та позиция в класирането с 36 точки, от 10 победи, 6 равенства и 8 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 24 мача е вкарал 34 гола във вратата на противниците си и е допуснал 25 гола в собствената врата. Далеч от дома тимът е изиграл 11 срещи, в които има 2 победи, 3 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 12-16.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Спортинг Хихон имат в актива си 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 13-7.

Реал Овиедо - Спортинг Хихон - преки мачове

В предишният мач между двата противника, Реал Овиедо не е постигнал нито една победа, отбора на Спортинг Хихон също няма постигната нито 1 победа, а в една среща двата противника са си разделили точките.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на Реал Овиедо стигна до равенство в предишната си среща в първенството, а у дома е в серия от 4 последователни победи.

Съставът на Спортинг Хихон има успех в последната си среща в шампионата, а далеч от дома е в серия от 3 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.