Обосновани Футболни Прогнози

Кювили-Руан - Ланс

19 Февруари 2018 - 21:45
Кювили-Руан
Ланс
Прогноза: X2
Коефициент: 1.41
1 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам футболния двубой между съставите на Кювили-Руан и Ланс от 27-ия кръг на футболното първенство в Лига 2 на Франция. Кювили-Руан приемат на домашния си терен противниковия отбор на Ланс.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен мач:

Кювили-Руан

Играчите на отбора домакин са 19-ти във временното класиране със събрани 22 точки, натрупани след 6 победи, 4 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните 25 мача имат отрицателна голова разлика 27-42. Като домакин Кювили-Руан е изиграл 12 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 1 равенство и 8 загуби, при голова разлика 11-19.

В последните си 6 мача в първенството тимът на Кювили-Руан е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 8 гола.

Ланс

Отборът на гостите от Ланс е 16-ти във временното подреждане с 27 точки, постигнати след 7 победи, 6 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 25 двубоя е успял да реализира 31 гола и е инкасирал 28 гола в мрежата си. Като гост отборът е изиграл 13 мача до момента, в които има 2 победи, 5 равенства и 6 загуби, при голова разлика 14-14.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Ланс има записани една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 5 гола.

Кювили-Руан - Ланс - директни двубои

В предишният двубой между двата отбора, тимът на Кювили-Руан няма записана нито една победа, а тима на Ланс има спечеленa една победа.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините постигна победа в предишния си двубой в шампионата, а на собствения си стадион е с 3 последователни поражения.

Отборът на гостите от Ланс е с 2 последователни равенствa в шампионата, а на чужд терен е в серия от 2 ремита.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.41 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.