Обосновани Футболни Прогнози

Честърфийлд - Кембридж Юнайтед

13 Февруари 2018 - 21:45
Честърфийлд
Кембридж Юнайтед
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.41
2 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък между тимовете на Честърфийлд и Кембридж Юнайтед от 32-ия кръг на текущото футболно първенство в Англия в Втора Лига. Честърфийлд посрещат на домашния си терен противниковия футболен отбор на Кембридж Юнайтед.

Време е за информацията за предстоящия мач:

Честърфийлд

Честърфийлд са 23-ти във временното подреждане с общ сбор от 27 точки, след 7 победи, 6 равенства и 18 загуби от началото на първенството, като в изиграните 31 двубоя са реализирали 31 попадения във вратата на противниците си и са инкасирали 55 гола в мрежата си. На домашна сцена Честърфийлд е изиграл 16 срещи досега, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 8 загуби, вкарал е 17 попадения във вратата на своите гости и е получил 22 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 официални двубоя в Втора Лига футболистите на Честърфийлд имат на сметката си 2 победи и 4 загуби, като са записали в противниковата мрежа 5 попадения и са допуснали 9 попадения от играчите на своите съперници.

Кембридж Юнайтед

Гостуващият състав на Кембридж Юнайтед се намира на 16-то място във временното подреждане с актив от 39 точки, натрупани след 10 победи, 9 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 31 двубоя е отбелязал 28 гола и е инкасирал 41 гола в своята мрежа. Навън тимът има 16 срещи до момента, в които има 2 победи, 5 равенства и 9 загуби, реализирал е 10 попадения във вратата на приемащите го тимове и е допуснал 30 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Кембридж Юнайтед имат в актива си 3 равенства и 3 загуби и са без победа, като са вкарали в вратата на своите противници 3 гола и са получили 10 гола от своите противници.

Честърфийлд - Кембридж Юнайтед - директни двубои

В последният мач между двата състава, Честърфийлд не е записал нито 1 победа, а тима на Кембридж Юнайтед е спечелил една победа.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините е в серия от 2 загуби в първенството на Англия, а у дома е в серия от 2 поражения.

Тимът на гостите записа равенство в предишния кръг в шампионата на Англия, а при гостуванията си е в серия от 3 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.41 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.