Обосновани Футболни Прогнози

Спортинг Лисабон Б - Униао Мадейра

11 Февруари 2018 - 17:00
Спортинг Лисабон Б
Униао Мадейра
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач от поредния кръг на текущият футболен сезон в Сегунда Лига на Португалия между съставите на Спортинг Лисабон Б и Униао Мадейра. Треньора на домакините извежда на своя терен своите играчи срещу Униао Мадейра.

Факти и данни за днешния футболен мач:

Спортинг Лисабон Б

Играчите на тима домакин са 14-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 29 точки, записани след 8 победи, 5 равенства и 10 загуби от започването на първенството, като в изиграните 23 двубоя имат голова разлика 30-39. Като домакин отборът на Спортинг Лисабон Б е играл 11 мача до момента, в които има 6 победи, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 17-12.

В предишните си 6 официални срещи в Сегунда Лига играчите на Спортинг Лисабон Б са записали една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в вратата на своите противници 5 попадения и са инкасирали 8 попадения от своите противници.

Униао Мадейра

Тимът на гостите от Униао Мадейра е 16-ти в класирането с 24 точки, записани след 6 победи, 6 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 двубоя е отбелязал 28 попадения във вратата на противниците си и е получил 32 гола в мрежата си. Далеч от дома тимът е изиграл 11 срещи досега, в които е записал 2 равенства и 9 загуби и все още са без победа навън, при обща голова разлика 9-22.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Униао Мадейра има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 8 гола.

Спортинг Лисабон Б - Униао Мадейра - директни срещи

В предишните 5 срещи между двата тима, тимът на Спортинг Лисабон Б е постигнал 3 победи, отбора на Униао Мадейра има записанa една победа, а една среща е завършил реми, при общо голово съотношение 6-3. В предишните 2 мача пред своите почитатели срещу Униао Мадейра, футболистите на Спортинг Лисабон Б имат една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на Спортинг Лисабон Б има неуспех в предишната си среща в Португалия, а при домакинствата си има успех в предишния си мач.

Тимът на гостите записа реми в последната си среща в Португалия, а далеч от дома е с 4 поредни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.