Обосновани Футболни Прогнози

Платаниас - Аполон Смирни

5 Февруари 2018 - 19:30
Платаниас
Аполон Смирни
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.28
1 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе двубоя между отборите на Платаниас и Аполон Смирни от поредния кръг на текущият шампионат в Гърция в Супер Лига.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешната футболна среща:

Платаниас

Играчите на Платаниас заемат 16-то място в таблицата с 9 точки, постигнати след 2 победи, 3 равенства и 14 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 19 мача имат отрицателна голова разлика 10-37. На собствения си терен съставът на Платаниас има 9 двубоя досега, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 6 загуби, реализирал е 3 гола във вратата на гостуващите отбори и е допуснал 14 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Платаниас е постигнал една победа и 5 загуби, при голова разлика 4 вкарани и 10 получени гола.

Аполон Смирни

Тимът на гостите от Аполон Смирни е 14-ти в класирането с 14 точки, от 2 победи, 8 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 двубоя е успял да реализира 13 попадения и е получил 26 гола в своята мрежа. Като гост отборът е играл 9 мача до момента, в които е записал 3 равенства и 6 загуби и все още няма победа навън, при голова разлика 4-14.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Аполон Смирни имат на сметката си 3 равенства и 3 загуби и нямат победа, като са вкарали 2 гола и са инкасирали 10 попадения.

Платаниас - Аполон Смирни - директни двубои

В последните 3 изиграни мача между двата тима, Платаниас има постигнати 2 победи, а отбора на Аполон Смирни има постигнатa 1 победа, при общо голово съотношение 4-3. В предишната среща у дома с отбора на Аполон Смирни, играчите на Платаниас имат 1 победа.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на Платаниас има неуспех в предишния кръг в първенството на Гърция, а на своя стадион постигна успех в предишната си среща.

Съставът на Аполон Смирни записа равенство в предишния кръг в първенството на Гърция, а при визитите си има неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.28 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.