Обосновани Футболни Прогнози

Болтън - Съндърланд

20 Февруари 2018 - 22:00
Болтън
Съндърланд
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.34
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между футболните отбори на Болтън и Съндърланд от поредния кръг на футболния шампионат в Англия в турнира Чемпиъншип. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите футболисти срещу противниковия отбор на Съндърланд.

Накратко факти и статистика за днешната среща:

Болтън

Тротърс заемат 20-та позиция в таблицата с временното подреждане с 30 точки, постигнати след 7 победи, 9 равенства и 16 загуби през сезона, като в изиграните общо 32 двубоя имат отрицателна голова разлика 28-51. Като домакин съставът на Болтън е играл 16 срещи, в които има 6 победи, 4 равенства и 6 загуби, вкарал е 19 попадения във вратата на гостуващите състави и е допуснал 21 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Болтън са записали една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са реализирали 3 попадения и са допуснали 8 попадения.

Съндърланд

Гостуващият състав на Съндърланд се намира на 23-та позиция в таблицата с временното класиране с актив от 26 точки, след 5 победи, 11 равенства и 16 загуби през сезона, като в изиграните 32 мача е успял да отбележи 34 гола в противниковата врата и е допуснал 57 гола в мрежата си. При гостуванията си съставът е играл 16 срещи, в които има 3 победи, 6 равенства и 7 загуби, вкарал е 20 гола в противниковата врата и е допуснал 32 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Чемпиъншип отборът на Черните котки има в актива си една победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 5-14.

Болтън - Съндърланд - преки срещи

В предишната среща между двата съперника, тимът на Болтън не е записал нито една победа, отбора на Съндърланд също няма нито една победа, а в 1 среща двата съперника не са успели да се победят.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на Болтън е в серия от 2 поражения в първенството, а у дома стигна до реми в предишната си среща.

Съставът на Съндърланд допусна загуба в последния си двубой в първенството на Англия, а при визитите си стигна до реми в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.34 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.