Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Марморек - Апоел Назарет Илит

29 Декември 2017 - 15:00
Апоел Марморек
Апоел Назарет Илит
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.39
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от поредния кръг на футболното първенство в Израел в Лига Леумит между футболните отбори на Апоел Марморек и Апоел Назарет Илит.

Но нека да разгледаме информацията за днешната футболна среща:

Апоел Марморек

Играчите на домакините от Апоел Марморек заемат 13-та позиция в класирането с 17 точки, след 5 победи, 2 равенства и 8 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 15 срещи са успели да реализират 14 попадения в противниковата врата и са получили 23 гола в мрежата си. У дома Апоел Марморек има 7 мача, в които е записал 2 победи, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 5-10.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Апоел Марморек има в актива си 3 победи и 3 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 7 гола.

Апоел Назарет Илит

Гостуващият отбор на Апоел Назарет Илит заема 12-та позиция във временното подреждане със събрани 17 точки, събрани след 4 победи, 5 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 двубоя е вкарал 17 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 20 гола в собствената врата. Навън тимът е изиграл 7 мача, в които има 2 победи, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 7-10.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Апоел Назарет Илит има в актива си една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата врата 7 попадения и са допуснали 10 гола от противниковите отбори.

Апоел Марморек - Апоел Назарет Илит - директни мачове

В последната среща между двата противника, тимът на Апоел Марморек е записал една победа, а отбора на Апоел Назарет Илит няма нито една победа.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на Апоел Марморек е в серия от 2 победи в шампионата, а у дома постигна победа в предишната си среща.

Отборът на Апоел Назарет Илит има поражение в предишния кръг в шампионата на Израел, а като гост е в серия от 2 последователни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.39 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.