Обосновани Футболни Прогнози

ЛКС Нечеча - Шльонск Вроцлав

12 Декември 2017 - 21:30
ЛКС Нечеча
Шльонск Вроцлав
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.37
2 - 1
позната футболни прогнози

Днес видях футболния мач между футболните тимове на ЛКС Нечеча и Шльонск Вроцлав от 20-ия кръг на настоящият сезон в Екстракласа на Полша.

Предоставям факти и статистика за предстоящия футболен мач:

ЛКС Нечеча

ЛКС Нечеча са 15-ти в класирането с общ актив от 18 точки, записани след 4 победи, 6 равенства и 9 загуби от началото на сезона, като в изиграните 19 мача са успели да вкарат 20 попадения и са позволили да им отбележат 29 гола в мрежата си. На собствения си стадион отборът на ЛКС Нечеча е изиграл 9 двубоя досега, в които има 3 победи, 3 равенства и 3 загуби, при голова разлика 12-13.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на ЛКС Нечеча имат записани 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 12 получени гола.

Шльонск Вроцлав

Гостуващият отбор на Шльонск Вроцлав се намира на 11-то място в таблицата с 24 точки, натрупани след 6 победи, 6 равенства и 7 загуби от началото на първенството, като в изиграните 19 мача е успял да отбележи 24 попадения и е позволил да му отбележат 29 попадения в своята врата. На чужд терен съставът е изиграл 9 мача досега, в които има 4 равенства и 5 загуби и все още не е записал нито една победа навън, при голова разлика 7-18.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на Шльонск Вроцлав има записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 10 получени гола.

ЛКС Нечеча - Шльонск Вроцлав - преки срещи

В последните 5 сблъсъка между двата съперника, тимът на ЛКС Нечеча има постигнатa една победа, отбора на Шльонск Вроцлав е спечелил 2 успеха, а в 2 срещи двата противника са завършили наравно, при обща голова разлика 5-7. В последните 2 срещи на своя стадион с отбора на Зелено-бяло-червените, футболистите на ЛКС Нечеча нямат победа, едно равенство и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на ЛКС Нечеча е в серия от 2 поредни поражения в Полша, а на своя стадион постигна реми в последната си среща.

Тимът на гостите стигна до реми в последния кръг в Полша, а на чужд терен е в серия от 3 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.37 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.