Обосновани Футболни Прогнози

Гингам - Сент Етиен

20 Декември 2017 - 21:50
Гингам
Сент Етиен
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.19
2 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои мача от 19-ия кръг на футболното първенство в Франция в Лига 1 между футболните състави на Гингам и Сент Етиен. Треньорът на домакините Антоан Комбуаре извежда своите играчи срещу Сент Етиен на Стад дьо Рудуру.

Ето и фактите за днешната футболна среща:

Гингам

Гингам се намират на 12-то място в класирането с 23 точки, след 6 победи, 5 равенства и 7 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 18 мача имат отрицателна голова разлика 19-23. На домашна сцена тимът на Гингам е играл 9 мача досега, в които има 4 победи, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика 12-6.

В последните си 6 официални двубоя в Лига 1 играчите на Гингам са постигнали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 6-2.

Сент Етиен

Тимът на гостите от Сент Етиен е 16-ти в таблицата с 20 точки, натрупани след 5 победи, 5 равенства и 8 загуби от началото на първенството, като в изиграните 18 мача е успял да вкара 17 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 31 попадения в мрежата си. На чужд терен тимът е изиграл 8 двубоя, в които е записал 2 победи, едно равенство и 5 загуби, реализирал е 4 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 14 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Сент Етиен са постигнали 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, като са намъкнали на противника си 4 гола и са допуснали 16 попадения.

Гингам - Сент Етиен - преки двубои

В предишните 5 изиграни срещи между двата отбора, тимът на Гингам има записанa една победа, а отбора на Сент Етиен има записани 4 победи, при общо голово съотношение 3-8. В последните 2 срещи на своя терен с Зелените, футболистите на Гингам са постигнали една победа и една загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на Гингам постигна реми в последната си среща в шампионата на Франция, а на своя стадион постигна победа в предишната си среща.

Съставът на гостите е с 2 загуби в Франция, а на чужд терен е с 3 последователни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.19 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.