Обосновани Футболни Прогнози

Кремонезе - Специя

2 Декември 2017 - 16:00
Кремонезе
Специя
Прогноза: 1
Коефициент: 1.90
1 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се играе двубоя от 17-ия кръг на първенството в Серия Б на Италия между футболните тимове на Кремонезе и Специя. Треньора на домакините извежда на своите играчи срещу Специя.

Факти и данни за днешния футболен сблъсък:

Кремонезе

Футболистите на домакините от Кремонезе се намират на 8-мо място в класирането с актив от 23 точки, постигнати след 5 победи, 8 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 двубоя са вкарали 24 попадения във вратата на съперниците си и са инкасирали 18 гола в собствената врата. На своя терен Кремонезе е изиграл 7 срещи, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 1 загуба, вкарал е 13 попадения във вратата на своите гости и е позволил да му вкарат 10 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Кремонезе имат записани една победа, 4 равенства и една загуба, при обща голова разлика 9-9.

Специя

Гостуващият тим на Специя е 12-ти в класирането със събрани 20 точки, постигнати след 5 победи, 5 равенства и 6 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 16 двубоя е вкарал 18 гола в противниковата врата и е инкасирал 19 попадения в собствената мрежа. Навън съставът е играл 8 мача, в които има 3 равенства и 5 загуби и все още няма нито една победа навън, при обща голова разлика 5-14.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Специя са записали една победа, 4 равенства и една загуба, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 6 гола.

Кремонезе - Специя - директни срещи

.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините е в серия от 2 равни срещи в първенството на Италия, а на собствения си стадион има неуспех в последната си среща.

Съставът на гостите постигна успех в последната си среща в шампионата на Италия, а като гост е с 2 поредни равенствa.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.90 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.