Обосновани Футболни Прогнози

ШР Ал Хосейма - Кавкаб Маракеш

27 Декември 2017 - 17:00
ШР Ал Хосейма
Кавкаб Маракеш
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе двубоя между ШР Ал Хосейма и Кавкаб Маракеш от 14-ия кръг на шампионата в Първа Дивизия на Мароко. Играчите на ШР Ал Хосейма излизат срещу гостуващия отбор на Кавкаб Маракеш на домашния си терен.

Време е за фактите за днешния футболен сблъсък:

ШР Ал Хосейма

Домакините от ШР Ал Хосейма са 6-ти в класирането с общ актив от 18 точки, събрани след 4 победи, 6 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 13 срещи имат голова разлика 17-13. У дома ШР Ал Хосейма е изиграл 6 мача, в които е записал 1 победа, 4 равенства и 1 загуба, реализирал е 8 гола в противниковата врата и е получил 7 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на ШР Ал Хосейма е записал 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 6-4.

Кавкаб Маракеш

Гостуващият състав на Кавкаб Маракеш се намира на 9-то място в таблицата с общ актив от 17 точки, записани след 4 победи, 5 равенства и 3 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 12 срещи има отрицателна голова разлика 12-14. Навън отборът е изиграл 6 мача до момента, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 5 попадения във вратата на своите домакини и е допуснал 8 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Кавкаб Маракеш има на сметката си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 5 вкарани и 4 получени гола.

ШР Ал Хосейма - Кавкаб Маракеш - преки срещи

В предишните 5 играни срещи между двата състава, ШР Ал Хосейма има спечелени 3 победи, тима на Кавкаб Маракеш има постигнатa една победа, а 1 мач е завършил с равенство, при общо голово съотношение 4-3. В предишните 2 двубоя на своя терен срещу отбора на Кавкаб Маракеш, Домакините от ШР Ал Хосейма са постигнали 2 победи.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от ШР Ал Хосейма записа равенство в предишния кръг в първенството, а на собствения си терен е в серия от 3 поредни равенствa.

Съставът на гостите записа реми в последния си мач в първенството на Мароко, а като гост има поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.