Обосновани Футболни Прогнози

Авелино - Асколи

16 Декември 2017 - 16:00
Авелино
Асколи
Прогноза: 1
Коефициент: 1.75
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между футболните състави на Авелино и Асколи от поредния кръг на настоящият футболен сезон в Италия в Серия Б.

Факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Авелино

Авелино заемат 15-та позиция в класирането с актив от 21 точки, събрани след 5 победи, 6 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 срещи са отбелязали 26 гола в мрежата на противниците си и са инкасирали 29 попадения в мрежата си. На домашна сцена Авелино е играл 9 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 2 загуби, отбелязал е 16 гола във вратата на своите гости и е допуснал 12 гола във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Серия Б съставът на Авелино има на сметката си 5 равенства и 1 загуба и не са записали нито една победа, като са отбелязали в противниковата мрежа 6 гола и са инкасирали 8 гола от играчите на противниците си.

Асколи

Съставът на гостите от Асколи е 22-ри в таблицата с общ актив от 15 точки, постигнати след 3 победи, 6 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 18 двубоя е успял да вкара 16 попадения във вратата на съперниците си и е получил 29 гола в собствената мрежа. При визитите си съставът има 9 срещи досега, в които има 1 победа, 2 равенства и 6 загуби, реализирал е 7 гола в противниковата врата и е допуснал 19 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Пичо има записани 2 равенства и 4 загуби и са без победа, като са разписали 3 попадения и са инкасирали 12 попадения.

Авелино - Асколи - преки срещи

В предишните 4 сблъсъка между двата съперника, отборът на Авелино има записани 2 успеха, а състава на Асколи също е записал 2 победи, при обща голова разлика 8-7. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу тима на Пичо, играчите на Авелино имат 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините от Авелино е в серия от 2 равенствa в шампионата на Италия, а на своя стадион записа равенство в последния си мач.

Отборът на гостите стигна до реми в предишния кръг в Италия, а далеч от дома е с 4 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.75 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.