Обосновани Футболни Прогнози

Ийстли - Бромли

9 Декември 2017 - 17:00
Ийстли
Бромли
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.41
4 - 4
позната футболни прогнози

Днес ще се разгледам сблъсъка от 24-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Англия в турнира Национална Лига между футболистите на Ийстли и Бромли. Ийстли приемат на своя терен гостуващия отбор на Бромли.

Накратко информацията за предстоящия мач:

Ийстли

Футболистите на Ийстли са на 19-та позиция в класирането с актив от 25 точки, от 5 победи, 10 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 23 двубоя са успели да реализират 27 попадения във вратата на съперниците си и са инкасирали 32 попадения в мрежата си. Пред своите горещи фенове отборът на Ийстли е изиграл 11 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 5 равенства и 3 загуби, вкарал е 15 попадения в противниковата мрежа и е получил 15 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Национална Лига футболистите на Ийстли са записали 3 равенства и 3 загуби и не са постигнали нито една победа, като са намъкнали на противника си 7 гола и са получили 13 гола.

Бромли

Отборът на гостите от Бромли е 7-ми в таблицата с общ актив от 36 точки, записани след 10 победи, 6 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 срещи има положителна голова разлика 35-27. Като гост съставът е играл 11 двубоя, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 3 загуби, при голова разлика 16-15.

В последните си 6 срещи в първенството отборът на Бромли има на сметката си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 9-7.

Ийстли - Бромли - директни двубои

В последните 5 играни мача между двата състава, отборът на Ийстли има постигнати 3 успеха, състава на Бромли няма спечелена нито една победа, а 2 мача са завършили наравно, при обща голова разлика 11-3. В предишните 2 срещи на своя стадион с Бромли, играчите на Ийстли са записали 2 победи.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Ийстли има неуспех в предишния кръг в първенството, а у дома постигна реми в последната си среща.

Тимът на гостите от Бромли постигна реми в предишната си среща в Англия, а при визитите си е в серия от 2 победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.41 Резултат: 4 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.