Обосновани Футболни Прогнози

Юве Стабия - Фиделис Андрия

23 Декември 2017 - 15:30
Юве Стабия
Фиделис Андрия
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
3 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между Юве Стабия и Фиделис Андрия от 19-ия кръг на първенството в Италия в турнира Серия С - Група С.

Време е да предоставя информация за днешния футболен сблъсък:

Юве Стабия

Футболистите на Юве Стабия са 7-ми в класирането с общ актив от 25 точки, от 6 победи, 7 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 двубоя имат положителна голова разлика 21-19. Пред собствените си горещи фенове тимът е играл 8 срещи, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 11-11.

В последните си 6 официални двубоя в Серия С - Група С съставът на Юве Стабия има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са записали в мрежата на своите съперници 6 попадения и са инкасирали 5 гола от футболистите на своите противници.

Фиделис Андрия

Тимът на гостите от Фиделис Андрия е 17-ти във временното подреждане със събрани 15 точки, събрани след 2 победи, 10 равенства и 6 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 18 мача е отбелязал 19 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 21 гола в мрежата си. При визитите си съставът е играл 9 мача, в които има 1 победа, 4 равенства и 4 загуби, отбелязал е 9 попадения в противниковата врата и е допуснал 10 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Серия С - Група С футболистите на Фиделис Андрия имат в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са намъкнали на противника си 10 попадения и са инкасирали 7 гола.

Юве Стабия - Фиделис Андрия - преки срещи

В последните 5 играни сблъсъка между двата тима, Осите има записанa една победа, отбора на Фиделис Андрия също има постигнатa 1 победа, а 3 мача са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 7-7. В предишните 2 мача на своя терен срещу Фиделис Андрия, футболистите на Юве Стабия са записали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на Юве Стабия постигна успех в предишния кръг в шампионата на Италия, а на своя стадион постигна успех в предишната си среща.

Отборът на Фиделис Андрия допусна загуба в предишния си мач в Италия, а далеч от дома е в серия от 2 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.