Обосновани Футболни Прогнози

Парс Джонуби Джем - Гостареш Фулад

24 Декември 2017 - 15:00
Парс Джонуби Джем
Гостареш Фулад
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
0 - 2
непозната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да се спра на футболния двубой между футболните тимове на Парс Джонуби Джем и Гостареш Фулад от 16-ия кръг на футболното първенство в Иран в Про Лига.

Време е за статистиката за днешния футболен мач:

Парс Джонуби Джем

Домакините от Парс Джонуби Джем заемат второ място във временното класиране с 29 точки, от 8 победи, 5 равенства и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 15 мача са вкарали 23 попадения и са допуснали 11 гола в мрежата си. На домашна сцена Парс Джонуби Джем има 7 мача до момента, в които е записал 5 победи, едно равенство и 1 загуба, отбелязал е 12 попадения във вратата на своите гости и е позволил да му отбележат 6 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Парс Джонуби Джем имат в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 3 получени гола.

Гостареш Фулад

Отборът на гостите от Гостареш Фулад е 10-ти във временното класиране с актив от 20 точки, събрани след 6 победи, 2 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 мача има голова разлика 13-19. При визитите си отборът има 8 мача досега, в които е записал 3 победи, 1 равенство и 4 загуби, отбелязал е 5 гола в противниковата врата и е допуснал 8 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Про Лига съставът на Гостареш Фулад е постигнал 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика 8-4.

Парс Джонуби Джем - Гостареш Фулад - директни мачове

В предишната среща между двата противника, отборът на Парс Джонуби Джем има спечеленa една победа, а тима на Гостареш Фулад не е постигнал нито една победа.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините има победа в последния си мач в шампионата на Иран, а при домакинствата си има успех в предишната си среща.

Тимът на Гостареш Фулад е с 2 успеха в шампионата, а при визитите си има победа в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.