Обосновани Футболни Прогнози

Йънг АЗ Алкмаар - Камбур

11 Декември 2017 - 21:00
Йънг АЗ Алкмаар
Камбур
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.48
отложен

През днешният ден ще се проведе футболната среща от 17-ия кръг на първенството в Холандия в Ерсте Дивизи между Йънг АЗ Алкмаар и Камбур.

Време е да предоставя информация за днешния футболен двубой:

Йънг АЗ Алкмаар

Домакините са на 17-та позиция в таблицата с актив от 16 точки, от 5 победи, едно равенство и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 мача имат голова разлика 24-32. На домашна сцена тимът на Йънг АЗ Алкмаар е изиграл 7 мача досега, в които има 3 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 12-13.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Йънг АЗ Алкмаар е записал една победа и 5 загуби, като са вкарали в мрежата на съперниците си 9 попадения и са допуснали 13 гола от противниковите тимове.

Камбур

Гостуващият тим на Камбур е 16-ти във временното класиране с общ сбор от 17 точки, натрупани след 4 победи, 5 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 16 срещи има отрицателна голова разлика 18-24. При визитите си съставът има 8 двубоя, в които има 2 победи, 2 равенства и 4 загуби, реализирал е 8 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 12 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Ерсте Дивизи тимът на Камбур е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 9 получени гола.

Йънг АЗ Алкмаар - Камбур - директни двубои

.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Йънг АЗ Алкмаар е с 3 поредни поражения в първенството, а у дома има загуба в последния си мач.

Съставът на Камбур постигна успех в последната си среща в първенството на Холандия, а като гост е в серия от 2 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.48 Резултат: отложен

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.