Обосновани Футболни Прогнози

Мидълзбро - Болтън

26 Декември 2017 - 17:00
Мидълзбро
Болтън
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между съставите на Мидълзбро и Болтън от поредния кръг на футболния шампионат в Англия в Чемпиъншип. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Болтън на домашния си терен.

Факти и данни за днешния сблъсък:

Мидълзбро

Домакините от Мидълзбро се намират на 9-то място в таблицата с временното класиране с 35 точки, записани след 10 победи, 5 равенства и 8 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 23 срещи са успели да отбележат 30 гола и са инкасирали 23 попадения в своята врата. На домашна сцена тимът на Мидълзбро е играл 11 мача досега, в които има 6 победи, 2 равенства и 3 загуби, реализирал е 13 попадения във вратата на съперниците си и е получил 9 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Боро са постигнали 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 8-8.

Болтън

Тимът на гостите от Болтън е на 23-то място в класирането с актив от 19 точки, след 4 победи, 7 равенства и 12 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 23 срещи има отрицателна голова разлика 23-41. Навън съставът има 11 мача досега, в които е записал 5 равенства и 6 загуби и все още са без победа навън, вкарал е 8 попадения в противниковата врата и е получил 22 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Чемпиъншип съставът на Тротърс е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 12 гола.

Мидълзбро - Болтън - директни двубои

В последните 5 играни срещи между двата отбора, Мидълзбро има записани 5 успеха, а Болтън няма спечелена нито една победа, при общо голово съотношение 11-2. В предишните 2 срещи пред своите фенове срещу Болтън, Домакините от Мидълзбро са постигнали 2 успеха.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на Мидълзбро има победа в предишната си среща в Англия, а на своя стадион постигна успех в последния си мач.

Отборът на гостите от Болтън постигна победа в предишния си мач в първенството на Англия, а на чужд терен е в серия от 2 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.