Обосновани Футболни Прогнози

Рос Каунти - Инвърнес КТ

31 Декември 2016 - 17:00
Рос Каунти
Инвърнес КТ
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
3 - 2
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да се спра на футболната среща от поредния кръг на футболния сезон в Премиършип на Шотландия между футболните отбори на Рос Каунти и Инвърнес КТ. Рос Каунти излизат срещу футболистите на Инвърнес КТ на домашния си стадион.

Време е да предоставя информация за днешния двубой:

Рос Каунти

Футболистите на отбора домакин заемат 8-мо място в класирането с актив от 20 точки, събрани след 4 победи, 8 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 20 двубоя имат голова разлика 20-34. Пред своите винаги подкрепящи го привърженици Рос Каунти е изиграл 10 срещи до момента, в които има 2 победи, 4 равенства и 4 загуби, реализирал е 11 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 18 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Рос Каунти е записал една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са записали в противниковата мрежа 6 попадения и са допуснали 9 попадения от играчите на съперниците си.

Инвърнес КТ

Съставът на гостите от Инвърнес КТ заема 12-то място във временното класиране с общ сбор от 16 точки, постигнати след 3 победи, 7 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 двубоя има отрицателна голова разлика 24-37. Далеч от дома съставът има 10 мача до момента, в които има 1 победа, 3 равенства и 6 загуби, при голова разлика 8-19.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Клаи Тисъл е постигнал 2 равенства и 4 загуби и не са постигнали нито една победа, като са реализирали в противниковата врата 4 гола и са инкасирали 10 гола от противниковите футболни тимове.

Рос Каунти - Инвърнес КТ - директни срещи

В последните 5 изиграни срещи между двата съперника, Рос Каунти има записанa 1 победа, Инвърнес КТ е постигнал 3 успеха, а една среща е завършил при равен резултат, при общо голово съотношение 5-10. В предишните 2 срещи на своя терен с отбора на Инвърнес КТ, футболистите на Рос Каунти нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините е с 2 последователни поражения в шампионата, а при домакинствата си има загуба в предишния си двубой.

Отборът на Инвърнес КТ е в серия от 2 последователни загуби в първенството, а на чужд терен има поражение в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.