Обосновани Футболни Прогнози

Алдършот Таун - Боръм Ууд

3 Декември 2016 - 17:00
Алдършот Таун
Боръм Ууд
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
2 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за футболния двубой от 24-ия кръг на първенството в Национална Лига на Англия между футболните състави на Алдършот Таун и Боръм Ууд. Треньора на домакините извежда на Рекриейшън Граунд своите играчи срещу Боръм Ууд.

Но стига общи приказки време е за информацията за предстоящия двубой:

Алдършот Таун

Домакините от Алдършот Таун заемат 12-та позиция във временното класиране с 33 точки, събрани след 9 победи, 6 равенства и 8 загуби от началото на сезона, като в изиграните 23 двубоя са реализирали 26 попадения в противниковата врата и са допуснали 24 попадения в своята мрежа. На домашна сцена Алдършот Таун е играл 11 срещи до момента, в които има 7 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 15-8.

В предишните си 6 официални двубоя в Национална Лига футболистите на Алдършот Таун са постигнали 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 10 получени гола.

Боръм Ууд

Тимът на гостите от Боръм Ууд се намира на 7-ма позиция във временното подреждане с 36 точки, постигнати след 10 победи, 6 равенства и 6 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 22 срещи е вкарал 26 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 18 гола в своята мрежа. При визитите си тимът е играл 11 двубоя до момента, в които има 4 победи, 4 равенства и 3 загуби, при голова разлика 15-12.

В последните си 6 официални мача в Национална Лига играчите на Боръм Ууд имат записани 3 победи и 3 загуби, като са отбелязали в мрежата на противниците си 6 гола и са получили 7 попадения от футболистите на съперниците си.

Алдършот Таун - Боръм Ууд - директни срещи

В последните 3 мача между двата съперника, Алдършот Таун има спечеленa една победа, отбора на Боръм Ууд също има спечеленa една победа, а един мач е завършил реми, при обща голова разлика 3-3. В последната среща на своя терен срещу Боръм Ууд, футболистите на Алдършот Таун нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на Алдършот Таун е с 3 поредни загуби в първенството, а на собствения си стадион е в серия от 2 последователни поражения.

Тимът на Боръм Ууд допусна поражение в последния кръг в първенството на Англия, а като гост е в серия от 3 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.