Обосновани Футболни Прогнози

Докса Катокопия - АЕЗ Закакиу

5 Декември 2016 - 19:00
Докса Катокопия
АЕЗ Закакиу
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се разгледам мача от 13-ия кръг на текущият футболен шампионат в Кипър в турнира Първа Дивизия между футболните състави на Докса Катокопия и АЕЗ Закакиу. Докса Катокопия излизат срещу АЕЗ Закакиу на домашния си стадион.

Информацията за предстоящия двубой:

Докса Катокопия

Домакините от Докса Катокопия са 13-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 6 точки, натрупани след една победа, 3 равенства и 8 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 12 двубоя са успели да реализират 4 попадения и са получили 19 гола в мрежата си. На домашна сцена съставът има 5 двубоя, в които е записал 2 равенства и 3 загуби и все още няма победа у дома, при обща голова разлика 2-6.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Докса Катокопия е записал 2 равенства и 4 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика вкарани 0 гола и получени 9 гола.

АЕЗ Закакиу

Отборът на гостите от АЕЗ Закакиу е 12-ти в класирането със събрани 8 точки, след 1 победа, 5 равенства и 6 загуби от началото на първенството, като в изиграните 12 срещи е успял да вкара 12 попадения в противниковата врата и е получил 26 гола в своята мрежа. На чужд терен съставът има 5 срещи до момента, в които има 4 равенства и 1 загуба и все още не е записал нито една победа навън, отбелязал е 4 попадения в противниковата врата и е получил 5 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия тимът на АЕЗ Закакиу има на сметката си 2 равенства и 4 загуби и са без победа, при голова разлика 6 вкарани и 14 получени гола.

Докса Катокопия - АЕЗ Закакиу - директни двубои

.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините има поражение в предишната си среща в шампионата на Кипър, а на своя стадион стигна до равенство в предишната си среща.

Отборът на АЕЗ Закакиу записа равенство в последната си среща в Кипър, а далеч от дома допусна поражение в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.