Обосновани Футболни Прогнози

Атлетик Билбао Б - Райо Махадаонда

10 Декември 2016 - 17:00
Атлетик Билбао Б
Райо Махадаонда
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от 18-ия кръг на шампионата в Сегунда Дивисион Б Група 2 на Испания между Атлетик Билбао Б и Райо Махадаонда. Атлетик Билбао Б посрещат на домашния си терен противниковия футболен отбор на Райо Махадаонда.

Накратко факти и статистика за днешния мач:

Атлетик Билбао Б

Атлетик Билбао Б са 7-ми във временното класиране с 24 точки, постигнати след 6 победи, 6 равенства и 5 загуби от началото на сезона, като в изиграните 17 двубоя са реализирали 18 попадения в противниковата врата и са допуснали 16 гола в мрежата си. Пред своите предани почитатели Атлетик Билбао Б е играл 8 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 1 загуба, вкарал е 9 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 5 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Атлетик Билбао Б са записали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 4 вкарани и 6 получени гола.

Райо Махадаонда

Гостуващият тим на Райо Махадаонда се намира на 4-та позиция в класирането с общ сбор от 28 точки, събрани след 7 победи, 7 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните 17 двубоя е отбелязал 22 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 14 гола в собствената мрежа. Като гост съставът е изиграл 8 срещи до момента, в които има 2 победи, 3 равенства и 3 загуби, вкарал е 5 гола в противниковата врата и е допуснал 7 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион Б Група 2 футболистите на Райо Махадаонда са записали една победа, 4 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 6-5.

Атлетик Билбао Б - Райо Махадаонда - директни двубои

.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на Атлетик Билбао Б е в серия от 2 поредни равенствa в Испания, а на своя стадион е в серия от 2 последователни равни срещи.

Съставът на Райо Махадаонда постигна победа в последния си мач в шампионата, а далеч от дома стигна до равенство в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.