Обосновани Футболни Прогнози

Йоувил - Плимут

31 Януари 2017 - 21:45
Йоувил
Плимут
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
2 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от 29-ия кръг на футболния шампионат в Втора Лига на Англия между Йоувил и Плимут. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу противниковия отбор на Плимут на Хуиш Парк.

Но нека да разгледаме фактите за предстоящия мач:

Йоувил

Домакините са 16-ти в таблицата с 32 точки, след 8 победи, 8 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 мача са вкарали 28 попадения в противниковата врата и са позволили да им вкарат 34 гола в собствената мрежа. Пред своите верни фенове Йоувил е играл 14 двубоя, в които има 6 победи, 3 равенства и 5 загуби, отбелязал е 16 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 13 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Втора Лига играчите на Йоувил имат записани 4 равенства и 2 загуби и нямат нито една победа, като са вкарали 3 попадения и са получили 8 гола.

Плимут

Гостуващият тим на Плимут е 2-ри в таблицата с актив от 54 точки, постигнати след 17 победи, 3 равенства и 6 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 26 двубоя е реализирал 43 попадения във вратата на противниците си и е получил 28 гола в мрежата си. Далеч от дома съставът има 12 мача до момента, в които има 9 победи и 3 загуби, реализирал е 18 гола във вратата на противниците си и е получил 9 гола във вратата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Плимут имат на сметката си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са записали в вратата на противниците си 12 гола и са инкасирали 7 гола от футболистите на съперниците си.

Йоувил - Плимут - директни двубои

В последните 3 мача между двата съперника, Йоувил няма нито една победа, отбора на Плимут има записани 2 успеха, а една среща е завършил с равенство, при обща голова разлика 1-5. В предишната среща пред своите привърженици с тима на Плимут, футболистите на Йоувил нямат победа и едно равенство.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Йоувил допусна неуспех в предишния си двубой в Англия, а на своя стадион има неуспех в последния си двубой.

Тимът на Плимут е в серия от 2 победи в Англия, а като гост постигна победа в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.